Tipy do kuchyně

Chcete si užít zábavu a zároveň být obratní při mytí nádobí? Jde to! Díky našim trikům a hrám při mytí nádobí. Inspirujte se a sdílejte svoje nové zkušenosti se svojí rodinou a přáteli, aby i pro ně bylo každodenní mytí nádobí snadnější.

Nakrmte mycí nestvůru

Přeměňte přední část myčky na zábavnou zvířecí tvář pomocí samolepicí fólie. Nyní můžete umývající zvíře krmit společně se svými dětmi. Lev, slon nebo králíček. Vaší kreativitě se meze nekladou. Řekněte dětem, že je třeba nakrmit zvíře, a sdílejte obrázek svého nápadu v sociálních médiích, a inspirujte tak ostatní rodiče. Download

Sdílení myčky

Sdílejte myčku se svými sousedy a přáteli, aby bylo mytí nádobí udržitelnější. Zatímco čekáte na čisté nádobí, můžete se dokonce společně najíst a blíže se poznat. To ocení zejména nezadaní a studenti.

Bojíte se nepořádku? Nemáte se čeho bát!

Až si užijete chvilky potěšení #enjoytogether, nemusíte si dělat starosti se špinavým nádobím.
Díky tabletám Somat bude nádobí znovu snadno čisté!
Naše účinné přípravky dokážou vyčistit i tu nejodolnější špínu, jako jsou tuky a spáleniny, a vy si tak můžete užít ještě více času s blízkými!

Více informací

  • Domovská stránka

  • Spoustu důležitých momentů v našem životě zažijeme při přípravě nebo podávání jídla. Toto je cesta, jak utužit vztahy. Zjistěte více zajímavých faktů a nápadů v našich inspirativních článcích. Inspirujte se!

  • Najděte si dokonalý recept, který potěší vaše blízké na dalším setkání.