Somat Logo

Opečený tuňákový sendvič s dresingem green goddess, salátem a 5 přísadami

Přísady
Porce: 2

  • 6 polévkových lžic dresingu green goddess 
  • 180 g tuňáka v konzervě 
  • 4 krajíce kváskového chleba 
  • 1 stonek celeru 
  • 1 šalotka 
  • sůl
  • pepř 
  • máslo na smažení

Náčiní: mísa, stěrka, prkénko na krájení, nůž, pánev

Nakrájejte celer najemno a dejte do mísy. Nakrájejte šalotku najemno a přidejte do mísy. Sceďte tuňáka a kousky přidejte do mísy. Přidejte dresing green goddess, osolte, opepřete a promíchejte, aby se vše dobře spojilo.

Rozehřejte pánev při středně vysoké teplotě. Přidejte máslo. Vložte krajíc chleba do pánve a opékejte přibližně po dobu 2 minut. Lžičkou přidejte tuňákový salát. Překryjte dalším krajícem chleba, přidejte do pánve máslo a obraťte sendvič. Opékejte do zlatohněda. Odstavte a dobrou chuť!

Bojíte se nepořádku? Nemáte se čeho bát!

Až si užijete chvilky potěšení #enjoytogether, nemusíte si dělat starosti se špinavým nádobím.
Somat dokáže odstranit i tu nejodolnější špínu, jako jsou tuky a spáleniny. Vaše nádobí bude znovu dokonale čisté.