Skip to Content

Nejšťastnější měsíc v roce

Přivítejme Měsíc štěstí!

Oslavujeme Měsíc štěstí a vliv, který na nás a naše životy štěstí má. Pojďme strávit více času oslavou maličkostí, díky nimž jsme šťastnější. Protože jsou nesmírně důležité pro naši pohodu. Společné posezení u večeře nebo v kuchyni při mytí nádobí – když si děti hrají se špagetami a rodiče jen pobaveně kroutí hlavou… Vraťme se k tomu, o čem to všechno je a co je v životě opravdu důležité. Trávit kvalitní čas s našimi blízkými.

#ENJOYTOGETHER – a přispějte ke štěstí!

Okamžiky, kdy si užíváme společný čas #enjoytogether jsou klíčem ke skutečnému štěstí. Zážitky a příběhy, které sdílíme s našimi rodinami a přáteli. Ať už je to spálené cukroví z minulých Vánoc nebo skvělé menu od mámy, které dokonce ohromilo i babičku. Mnoho z nejkrásnějších příběhů vzniká u jídelního stolu.

Víte, nikdo nechce být sám. Zvláště teď. Ale to není vždy tak snadné. Díky digitalizaci existuje nespočet způsobů, jak zůstat v kontaktu alespoň virtuálně. A toho bychom měli využít. Tak často, jak je to možné.

Vařte společně, jezte společně.

Společné stravování vás dělá šťastnými. Tvrdí to dokonce i vědci. Typickou situaci, kdy děti, mladí lidé, a dokonce i dospělí sedí u stolu se svými mobilními telefony a sotva spolu mluví, vidíte poměrně často. Je načase to změnit – vypněte svůj telefon a zvyšte své štěstí. Když jíte společně, posiluje to vaši sociální pohodu a vašemu štěstí to jen přispívá. A nezapomeňte na vaření! Využijte společný čas a začněte společně vařit. Je to skvělý způsob, jak se bavit, a přitom sdílet příběhy a spokojenost. Žádný tlak! Není důležité, jak vaříte nebo co vaříte – je důležité, abyste vařili. Vařte pravidelně. Nejlépe s jedním kamarádem – vzhledem ke koroně samozřejmě. Nebo vařte se svojí rodinou. Na tom nezáleží. V dobách digitalizace a stále rostoucího egoismu je třeba se vrátit k základním věcem v životě. Spousta lidí také ráda vaří sama. A to je také v pořádku. Ale jsme si jisti, že někteří z těchto lidí by byli šťastnější, kdyby trávili čas společně s přáteli v kuchyni. Kdo jiný bude hlídat grilovanou zeleninu?

Přísady štěstí

Je známo, že jídlo má vliv na naši náladu. Jen si představte, jak se cítíte, když jste delší dobu nic nejedli. Trochu nevrle, že? Je měsíc štěstí – čas si užívat! Ano, čokoláda vám dělá radost a nemilujeme, jak se díky ní cítíme dobře? Ale existuje ještě více super potravin štěstí. Avokádo vás také dělá šťastné, a ještě obsahuje dobré živiny a vitamíny. Můžete ho přidat na plátek toustu s čerstvým rajčetem nebo si udělat pěknou misku salátu s grilovaným kuřecím masem a avokádem. Samozřejmě existuje i ovoce. Například bobulové ovoce, banány a hrozny – díky nim se budete cítit šťastní, proto si ráno umixujte smoothie, abyste měli skvělý start dne.

Šťastné mytí nádobí.

Všichni nesnášíme mytí nádobí, to ale neznamená, že se tu musí zábava zastavit. Zapněte svůj oblíbený playlist a nechte tomu volný průběh. Kromě toho můžete také použít playlist k zastavení času. Zkuste domýt nádobí během vašeho playlistu. To vám pomůže ušetřit čas a také zlepšit vaši náladu.

Zde je top 5 písniček: 

  1. Motive – Ariana Grande
  2. Say So – Doja Cat
  3. Dreamcatcher – Keke Palmer
  4. WOW – Zara Larsson
  5. Happy – Pharrell Williams

Šťastné triky.

Není nic lepšího než začít den čerstvým smoothie, že? Čiré štěstí. Ale nikdo to pak nechce umývat. Takže konečně je tu pro vás chytrý typ. Smíchejte prostředek na mytí nádobí s vodou, abyste umyli vnitřek mixéru, aniž byste si pořezali prsty o nože. Po cca 30 sekundách mixování vylijte mýdlovou vodu a mixér vypláchněte. Je to tak snadné.

Nedělejte si starosti s nepořádkem!

Nic nás nedělá šťastnějšími než vzácné společné chvíle a jídlo, které sdílíme. Chceme jen, abyste vařili, jedli a trávili čas společně, aniž byste přemýšleli nad nepořádkem – proto přicházíme s produkty, které se o něj snadno postarají. Abyste měli více času na zábavu s vašimi blízkými. A netrávili příliš mnoho času řešením nepořádku.

Bojíte se nepořádku? Nemáte se čeho bát!

Až si užijete chvilky potěšení #enjoytogether, nemusíte si dělat starosti se špinavým nádobím.
Díky tabletám Somat bude nádobí znovu snadno čisté!
Naše účinné přípravky dokážou vyčistit i tu nejodolnější špínu, jako jsou tuky a spáleniny, a vy si tak můžete užít ještě více času s blízkými!

Zjistěte více

  • Domovská stránka

  • Kdo řekl, že mytí nádobí musí být nudné? S těmito triky je zábava zaručena! A s našimi účinnými produkty je mytí nádobí super snadné!

  • Najděte si dokonalý recept, který potěší vaše blízké na dalším setkání.